perjantai 27. heinäkuuta 2018

Roksun kesän kuulumisiaEnnen helteitä


Ennen helteiden tuloa ehdimme nauttia omalla pihalla ulkoilusta. Meillä on talon ja leikkimökin välissä vaijeri johon saamme Roksun kiinni niin, että hän pääsee liikkumaan pihalla. Irti en oikein täällä taajama alueella uskalla koiraa pitää, että ei lähde kenenkään matkaan pois pihalta, eikä se ole sallittuakaan.

Pihalla on myös pieni kuusi, jonka juurella Roksu nauttii myös lepäilystä varjossa. Myös pensasaita tuo pihalle varjoisia paikkoja joissa lepäillä rauhassa.


Ainahan ulkoillessa pitää olla myös lelu mukana. Tuo sininen norsu onkin Roksun lempi leluja. Sitä pitää heitellä hänelle, jotta hän saa tuoda sen takaisin. Muita lempileluja on ns mato josta lähtee kova ääni, kun sitä puree :D


Tämä mato on Roksulle niin tärkeä, että on jo kivin räjähtäneen näköinenkin, mutta poiskaan ei raski heittää.


Jalkapallon MM-kisojen kunnaiksi innostuin ostamaan Roksulle oman leikki pallon, mutta koira ei ollut siitä laisinkaan innostunut. Tulisikohan Roksusta hyvä puolustaja jalkapallossa ;)
Muita kesän kohokohtia oli rippijuhlat joihin Roksukin sai osallistua. Tarkkaan katsoi, että pöytä oli nätti ja tarjottavat siististi pöydälle asetettu.
Tokihan Roksunkin piti päästä hieman tarjottavia maistamaankin. Ilme vain on sellainen, että hän halusi maistella rauhassa.Aluksi tosin piti ihmetellä, että mitä ihmettä hänelle nyt tarjotaan. Piti muutaman kerran kiertää laustasta ympäri ja tarkistaa, ettei vaan ole mitään pahaa. Ja kun sitten uskaltautui maistamaan, ei mennyt kauankaan, kun lautanen oli jo tyhjä.Creative Commons -lisenssi
Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti