perjantai 27. heinäkuuta 2018

Kesäloma 2018


Kesä 2018


Kesä 2018 oli kovin lämmin. Kuvissa on mittarin kuva auringon paisteessa ja varjossa. Ei paljon ollut eroa 😟. Lämpötila oli lähes koko lomamme ajan noin 25-30 ja välillä ylikin.
Roksu ja kuumuus


 Roksu tuntui hieman kärsivänkin kuumuudesta, vaikka yritimme tuulettimilla viilentää oloa ja lenkit teimme aamulla ja myöhään illalla. Roksulla oli myös runsaasti kylmää vettä tarjolla, sekä verhot olivat suljettuina, ettei lämpö pääsisi niin kovin helposti sisälle.  Enimmän aikaa päivällä Roksu vain lepäili. Huomaa, että helle vaikuttaa, kiun koira on kovin väsynyt.

Kylmiä pyyhkeitä en kokeillut, koska Roksu ei aikaisemmin ole pyyhkeitä ympärillään pitänyt.

Pientä "vääntöä" olen itseni kanssa pitänyt, että hankkisinko Roksulle viilentävän alusen, mutta aikaisemmin, kun olen ostanut patjan jonka päällä herra voisi lepäillä, on tuo patja jäänyt käyttämättä. Tosin nyt kun on kuuma, voisi Roksu ehkä mielelläänkin lepäillä viilentävän alusen/patjan päällä. Pitänee se varmaankin hankkia hänelle.

Autoilua emme edes harkinneet Roksun kanssa kuumuuden vuoksi, koska muutenkin Roksu voi herkästi huonosti autossa.

Lomaa meillä on onneksi vielä jäljellä, joten toivotaan, että ilmat hiukan viilenevät, että pääsisimme kunnolla Roksun kanssa ulkoilemaan ja nauttimaan. Nyt on liian kuuma pitkiin kävelyretkiin. Creative Commons -lisenssi
Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-JaaSamoin 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti