sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Joulu ja uusivuosi 2017
Joulu ja Uusi Vuosi menivät rauhallisissa merkeissä. Roksu sai hiukan maistaa kinkkua aattonakin ja muutenkin hemmoteltiin enemmän kuin yleensä, jos se vaan mitenkään voi olla edes mahdollista.
Ulkoiltiin ,vaikka olikin liukasta ja myös Roksun tassut tuntuivat luistavan.Joulua laitoimme yhdessä niin sisälle, kuin uloskin josta muutama jouluvalokuva.

Ulkona oleva valoverkko loi lämmintä valoa myös sisälle


Päätyyn laitoimme jouluksi värillisiä valoja, jotka kuviin ei kovin hyvin onnistunut. Valoja Roksu aluksi jäi ihmettelemään. Joulu oli Roksulle juhla-aikaa, kun sai extra rapsutuksia ja joitakin herkkujakin.


Joulun jälkeen jäimme odottelemaan uuttavuotta ja sitä miten Roksu reagoi raketteihin. Yleensä ei reagoi niihin oikeastaan mitenkään. Lenkit teemme hyvissä ajoin ennen kun raketteja aletaan ampumaan ja vielä yöllä aamusta tarpeen mukaan vielä lenkit kun raketit on jo ammuttu.

Tämäkin uusivuosi meni Roksun kanssa todella hyvin ja Roksu oli hyvin rauhallinen eikä reagoinut raketteihin oikeastaan mitenkään.

Jos oikein lähellä raketti paukahti saattoi hiukan katsoa, että mistä ääni kuului, mutta ei ollut mitenkään rauhaton.Lähinnä Roksu oli rakettien ampumisen aikana hyvin levollinen ja lepäsi rauhassa omalla paikallaan.

Toki televisio oli päällä ja siitä tuli ääniä, joten olisiko sekin rauhoittanut koiraa.

Myös uutenavuotena Roksu sai extra herkkuja. Roksukin sai maistaa keitettyjä nakkeja.


Vaikka ulkona kuinka raketit paukkuivat ei Roksu pahimman rakettien ampumisen aikana juurikaan pelännyt. Uni maistui hyvin, vaikka kuinka olisi raketit paukkuneet ja hyvä niin. Roksu ei mitä ilmeisimmin ole kovin paukkuherkkä koira :)Hyvää uutta vuotta 2018!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti